23 września, w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym Województwa Podkarpackiego G2A Arena w podrzeszowskiej Jasionce odbędzie się II Podkarpacki Kongres Spożywców, połączony z Kapitułą Programu Certyfikującego Najlepsze Produkty Spożywcze Podkarpackiego “Smaczne bo Podkarpackie”.
Transmisja online na facebooku
Program:
10:00-12:30 II Podkarpacki Kongres Spożywców (transmisja on-line)
10:10 – 10:50 Panel dyskusyjny
Rynek spożywczy na Podkarpaciu i w Polsce – wyzwania i perspektywy
Prowadzący: Mariusz Kwolek – Partner w kancelarii Piotr Kamiński Robert Kamiński Kancelaria Radców Prawnych Sp.p.
Uczestnicy:
1. Agnieszka Peret – Dyrektor Ekonomiczno-Finansowy, Wiceprezes Zarządu Dobrowolscy Sp. z o.o.
2. Wojciech Polan – Dyrektor Handlowy Marek Własnych i Eksportu, Van Pur S.A.
3. Mieczysław Miazga – Prezes Zarządu, Zakład Mięsny Smak-Górno Sp. z o.o.
4. Wiesław Kenar – Dyrektor ds. rozwoju rynku, Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe MATEO Stanisław Cabaj
10:50 – 11:20 Prezentacja
COVID -19 u producenta żywności – studium przypadku
Prowadzący: Alina Woźnica – Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rzeszowie
11:20 – 12:00 Panel dyskusyjny
Żywność w e-commerce. Rozwój sprzedaży
Prowadzący: Mariusz Kwolek – Partner w kancelarii Piotr Kamiński Robert Kamiński Kancelaria Radców Prawnych Sp.p.
Uczestnicy:
1. Maciej Zagórowski – CEO/Prezes Zarządu Fabryka e-biznesu Sp. z o.o.
2. Waldemar Jakubus – Dyrektor ds. Sprzedaży i Marketingu Dobrowolscy Sp. z o.o.
3. Ewa Mazur – Lider Praktyki Nowoczesnych Technologii i Prawa Własności Intelektualnej w Piotr Kamiński Robert Kamiński Kancelaria Radców Prawnych sp. p
4. Wojciech Szymański – Dyrektor Działu Marketingu Internetowego, IDEO Sp. z o.o.
12:00 – 12:30 Prezentacja
Podkarpackie wędrówki kulinarne
Prowadzący: Krzysztof Zieliński – Procarpathia
12:00 – 12:30 Kapituła Programu Certyfikującego Najlepsze Produkty Spożywcze
Podkarpackiego „Smaczne bo Podkarpackie”